lunes, 26 de mayo de 2014

El joc de Geoguessr

La pàgina web www.geoguessr.com un lloc web que utilitza les imatges d'Street View de Google Maps per tal de fer un simple joc.

El joc consisteix en que per pantalla apareix una imatge d'un carrer, o de qualsevol lloc públic del món, i l'usuari ha d'encertar de quina part del món és. Com més s'apropi la teva decisió, al emplaçament real, més punts es faran.


A cada partida es mostraran 5 imatges, i al finalitzar podrem veure els nostres resultats en una pantalla resum de totes les localitzacions que ens han tocat.



És una bona manera per descobrir les diferències que hi ha entre els diferents països i zones del món, i per començar a agafar una percepció de dimensions, i de distàncies.

Aqui us deixem l'enllaç.

1 comentario:

  1. Hola!!
    Som la Judit i la Natalia, ens ha semblat molt interessant aquest joc ja que els alumnes poden arribar a adonar-se de les grans diferències d'espai que trobem entre un país i un altre, que en un mapa sembla que està molt aprop però en realitat no. Els alumnes podran comprovar les distàncies i entendre aquest concepte.

    ResponderEliminar