domingo, 18 de mayo de 2014

Projecte EspiRA





EspiRa és un nou projecte de Realitat Augmentada que promou la innovació tecnologica educativa. Aquest projecte ha nascut de la unió entre el grup de treball Aumenta.me i l'asociació Espiral. 

Aquest projecte té la intenció de crear una aplicació de Realitat Augmentada útil i senzilla de manejar per a les escoles. Amb aquesta iniciativa els alumnes podran crear realitat augmentada sense cap mena de complicació. Així doncs, es tracta d'un projecte que pretén enriquir els processos d'ensenyament-aprenentatge fent ús de les TIC, en aquest cas de la Realitat Augmentada.

Penso que és molt interessant enjegar projectes d'aquest tipus en l'actualitat, ja que la societat tecnològica avança a passos gegants i l'escola, que és el bressol de les societats futures, s'ha d'adaptar a aquests canvis. Així doncs, iniciatives com aquestes són les que ajuden a construir una educació innovada i actualitzada, que permeti educar els nostres alumnes i preparar-los per viure en aquesta societat plena de tecnologia i informació.


Per més informació sobre la participació del municipi de Sant Feliu de Llobregat en el projecte EspiRA pots consultar el següent enllaç: http://www.santfeliu.cat/go.faces?xmid=17623&newid=18704

No hay comentarios:

Publicar un comentario