jueves, 22 de mayo de 2014

PocketSpacecraft.com

Sense cap mena de dubte aquesta nova interfície presentada a inicis de Desembre de l'any 2013 ha revolucionat l'estudi de l'astronomia més propera però que fins ara estava a l'abast de molt poca gent.

Aquesta interfície ens permet des d'un preu de 59€ fins a 239€, enviar la teva pròpia nau especial a l'espai, personalitzar-la, rebre informació del seu viatge, imatges i altres!
                                                                                 
El que realment també ens crida l'atenció és les dimensions del dispositiu. Concretament és igual de gruixut que un foli i amb una alçada de 8cm fa que hi càpiga dintre de qualsevol mà.

L'objectiu d'aquesta missió és que tu et dissenyis la teva pròpia nau. Pots personalitzar-la amb la foto que tu vulguis, canviar alguns components electrònics amb els que està composat el dispositiu i fer la teva pròpia programació del software de manera que faci el que tu realment desitges una vegada la teva nau estigui viatjant per l'espai.

752ed59975b3c4b0a2147ab0de175209_large

La proposta serà llançada al mes de Juny amb destí la Lluna i posteriorment, si té èxit, podrien fer altres expedicions a Mart, Venus, Júpiter...

Sigues partícip i protagonista d'aquesta nova interfície que ha revolucionat el món de l'astronomia!!!

Clica aquí per veure el vídeo!


No hay comentarios:

Publicar un comentario