jueves, 22 de mayo de 2014

Una nova i revolucionaria interfície, arriba Oculus!!

Oculus vindria a ser una alternativa a les famoses Google glass, encara que amb algunes funcions forma més diferents.

A diferència de l'anterior no es basat en unes ulleres, sinó que es fa a través d'un visor semblant a unes ulleres de bussejar.

Aquest visor ofereix una experiència de realitat augmentada i en 3D per viure amb el màxim nivell de realitat els diferents videojocs de varies plataformes amb connectivitat USB i HDMI com: consoles i smartphones.
A demés, porta un sensor de moviment que dóna més autonomia de moviment al jugador ja que el sensor de moviment permet rotar 360 graus i visualitzar l’escenari que s’està representant en aquell moment amb una experiència més real.

La resolució del primer prototip de les Oculus estava 1280 × 800 el que vol dir que tocava la meitat de la resolució per a cada ull.
Amb el nou model d’Oculus que sortirà al mercat s’estima que la pantalla final de LCD serà de 7” i una resolució de 2K. ( 2560x 1440).

El pes d’aquest aparell són 379 grams, força superior al pes de les ulleres de Google però amb un preu de sortida molt inferior que aquestes mateixes, des de 300$.

Oculus va ser comprada per Facebook el 25 de Març d’aquest mateix any, de manera, que és un rival directa de les Google glass encara que són experiències força diferents.

Ha estat desenvolupat per Oculus VR, per visitar la seva pàgina clica aquí!


No hay comentarios:

Publicar un comentario